Στόχος της εταιρείας μας είναι η παραγωγή και διάθεση στην αγορά ποιοτικών και παραδοσιακών προϊόντων ,τα οποία θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις του καταναλωτή και θα πληρούν τόσο τα πρότυπα της νομοθεσίας.


Σε όλη την αλυσίδα, από τη φάρμα μας έως τον καταναλωτή πραγματοποιούνται αναλυτικοί ποιοτικοί έλεγχοι, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και με τα πλάνα ελέγχου που επιβάλει το σύστημα HACCP το οποίο εφαρμόζει η επιχείρηση.


Περιληπτικά Πραγματοποιούνται:

  • Έλεγχος της ποιότητας του γάλακτος κατά την παραλαβή ,μικροβιολογικές αναλύσεις του γάλακτος σε συνεργαζόμενα διαπιστευμένα εργαστήρια, αναλύσεις του γάλακτος σε τακτά χρονικά διαστήματα από τον ΕΛ.Ο.Γ.Α.Κ (Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και Κρέατος), φυσικοχημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις του τελικού προϊόντος σε εξωτερικά διαπιστευμένα εργαστήρια.
  • Οι διαδικασίες επεξεργασίας και ελέγχου εξασφαλίζουν στους καταναλωτές ένα τελικό προϊόν , απαλλαγμένο από τους παθογόνους οργανισμούς του γάλακτος, αλλά με όλα τα πολύτιμα συστατικά του αναλλοίωτα , ώστε να απολαμβάνετε τα προϊόντα μας χαρίζοντας στον οργανισμό σας την υγεία και την ευεξία που σας αξίζει, κάθε μέρα.

Πιστοποιητικά